Magazijn 36

REDESIGN

DE OPDRACHT

In juli 2021 hebben de collega’s Joey Kriger en Paul van de Nes de winkel Magazijn 36 geopend. De winkel bevindt zich in het gebied van de Bazaar Beverwijk en richt zich op de verkoop van restanten, overstock en internetretouren. De producten krijgen zo een tweede leven en hiermee willen Joey en Paul bijdragen aan een duurzamere wereld. 

De website van Magazijn 36 bestaat daarnaast ook nog maar kort, dus is het aan mij de taak om hier een herontwerp voor te maken. Het doel hierbij is om duidelijkheid, overzicht en professionaliteit toe te voegen, waardoor het voor klanten beter zichtbaar is dat het om een webshop gaat. 

HET RESULTAAT

Voordat ik tot het herontwerp ben gekomen heb ik eerst verschillende schetsen en visuele uitwerkingen gemaakt en deze vervolgens getoetst bij medestudenten en mensen die mogelijk bij Magazijn 36 kunnen winkelen. Op basis van de feedback van deze twee groepen heb ik de website aangepast en uitgewerkt. 

Het eindresultaat heb ik besproken met de opdrachtgever en zij waren erg tevreden met mijn herontwerp. Op dit moment ben ik nog bezig met het realiseren van het ontwerp naar een live website. 

magazijn36 detailpagina mockup
magazijn36 contact mockup
magazijn36 styleguide mockup
CREDITS

Individueel

DATUM

9/2021-2/2022

KLANT

Broosfield