Looye Kwekers

VISUAL IDENTITY

DE OPDRACHT

Looye Kwekers is een tomatenbedrijf en heeft twee locaties in het westen van Nederland. Het bedrijf heeft twee doelen; naamsbekendheid krijgen bij jongeren van 14 tot 25 jaar en uiteindelijk de meest geliefde en bekende tomatenkweker te worden van Nederland, België en Duitsland. 

Voor deze opdracht is het de bedoeling dat er een campagneplan wordt opgezet waar Looye mee aan de slag kan gaan om in ieder geval het eerste doel aan te pakken. Samen met Kim van der Waart, Roos Smeets en Rosan Muller heb ik een aantal middelen uitgewerkt die tijdens de campagne kunnen worden ingezet. 

Ik ben verantwoordelijk geweest voor het ontwerpen van de verschillende slides voor een Instagram-post waar een winactie wordt uitgelegd. Daarnaast heb ik de lay-out van een programmaboekje gemaakt.

HET RESULTAAT

Alle middelen die wij hebben gemaakt om als promotiemateriaal te gebruiken staan in het programmaboekje beschreven. Bij elk onderdeel wordt er benoemd waarom er voor het betreffende middel is gekozen en hoe Looye het tijdens de campagne kan inzetten om haar doelgroep te bereiken.

Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om het grootste gedeelte van de campagne online af te laten spelen, omdat uit onderzoek is gebleken dat Instagram en daarmee ook ‘influencers’ onder de doelgroep populair zijn als het gaat om het overgaan tot het kopen van een product.

looye insta
looye stickers
looye poster
CREDITS

Kim van der Waart
Roos Smeets
Rosan Muller

DATUM

2/2020 – 4/2020

KLANT

Looye Kwekers
De Haagse Hogeschool