Wie ben ik?

HEY !

Ik ben Michelle Buser, een 22-jarige Communication & Multimedia student aan de Haagse Hogeschool. Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar en hoop ik in maart 2023 klaar te zijn. 

Van mei tot november 2022 heb ik een afstudeerstage bij Arboplaats BV gevolgd. Tijdens deze afstudeerstage heb ik mij verdiept in het het softwaresysteem van Arboplaats en het in kaart brengen hoe klanten dit systeem ervaren. Ook ga ik in op de UI van de pagina’s en geef ik advies over hoe een goed ontwerp en gebruiksvriendelijkheid hand in hand gaan. 

In het schooljaar 2018-2019 ben ik binnen studievereniging SIM actief geweest in de onderwijscommissie. Hierbij heb ik veel geleerd over het plannen en organiseren van evenementen, zoals bijvoorbeeld een schilderworkshop en de stedentrip die toen naar Lille ging. Zo hadden we een goodiebag samengesteld met wat drinken en snacks en voor op de tas heb ik een leuk plaatje gemaakt met het logo.

Wanneer ik niet met school bezig ben vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en naar het terras te gaan of gezellig een avond uit. Ook ben ik erg geïnteresseerd in fashion en interieurdesign en kan ik aardig wat tijd besteden aan het opslaan van foto’s op mijn Pinterest-borden.

Je kunt altijd contact met mij opnemen via onderstaande gegevens of een berichtje sturen via LinkedIn!

CONTACTGEGEVENS

E-mail: michellebuser2@gmail.com
Telefoon: +31634384144